LINII DE LUMINĂ PE TAVAUL EXTENSIBIL

Te-ai săturat de sursele de lumină simple? Vrei să vezi ceva nou pe tavan, nu banal? Atunci permiteți-mi să vă ofer un mod la modă și original de a decora spațiul interior – instalarea de linii de lumină de tip deschis cu o pânză întinsă.

Liniile de lumină sunt un tip inovator de iluminat de tavan extensibil care a apărut în design relativ recent, dar câștigă rapid popularitate.

Performanța liniilor luminoase de pe tavan poate fi deschisă sau închisă (ascunsă). Iluminarea ascunsă implică instalarea unui profil de lumină în spatele pânzei și, într-o astfel de lumină de fundal, dungile luminoase vor fi vizibile numai atunci când lumina este aprinsă. În starea oprită, pânza rămâne plană, albă și fără elemente de iluminare din spate vizibile.

Vrei o soluție originală pentru iluminatul interior? Apelați DecorStyle:

office@decorstyle.ro   0764 099 099

LUCRARILE NOASTRE

AVANTAJE

Principalul avantaj al liniilor de lumină pe un tavan extensibil este o vedere non-banală a camerei, un interior elegant, ultra-la modă. De asemenea, avantajele includ faptul că profilul pentru iluminarea din spate are un nivel ridicat de fiabilitate, iar benzile LED sunt economice în ceea ce privește consumul de energie.

Benzi de lumină sunt relevante pentru orice cameră. Acestea sunt adesea folosite pentru iluminarea încăperilor lungi și înguste în care este necesar să se distribuie uniform fluxul luminos. Lumina unui astfel de tavan se dovedește a fi moale, difuză și nu încordează ochii. Așa cum am menționat mai sus, acest tip de iluminare de fundal este, de asemenea, utilizat pentru zonarea spațiului. În ultimii ani, foarte des, astfel de iluminat poate fi găsit în studiouri, precum și în apartamente în care bucătăria este combinată cu camera de zi.

Un alt mod original de a zona un spațiu este de a utiliza pânze de diferite texturi sau nuanțe pe tavan. Și aici liniile de lumină vor arăta foarte impresionante ca linie de demarcație. Din diferite pânze de pe tavan, puteți crea o compoziție originală și, datorită faptului că un tavan extensibil poate fi fixat în profil pentru iluminare, nu este nevoie să utilizați o structură pe mai multe niveluri.

INTERESAT ??

VĂ VOM SPUNE TOTUL DESPRE TAVANELE LUMSTYLE!

Lăsați-ne contactele pentru a va putea suna un consultant.

Prin trimiterea datelor dvs. prin intermediul formularului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal
error: Content is protected !!

Lasa-ne numarul de telefon si te sunam inapoi