SHOWROOM DE TAVANE ÎNTINSE LA BUCURESTI

 În showroom-ul nostru, veți descoperi toate avantajele tavanelor noastre. Veți vedea toate opțiunile posibile pentru fixarea și lipirea pânzei de pereți, precum și veți afla despre toate tipurile de soluții de iluminat.

Este mai bine să vezi o dată decât să auzi de o sută de ori. Dar, desigur, este mai bine să priviți mărfurile cu ochii voștri. Prin urmare, toți cei interesați de inovații în domeniul tavanelor întinse, îi invităm în showroom-ul nostru.

Cel mai simplu mod este să faceți o programare prin telefon:   0752 824 279

Sau scrieți în WhatsApp la ce oră doriți să vizitați Showroom-ul:  0752 824 279

 

 

Tavane Extensibile

PROGRAM

Luni-sâmbătă: de la 10:00 la 20:00

 Duminică: închis

Adresa Showroom-ului nostru:    Bulevardul Timisoara Nr 103-111 Complex Bucuresti Construct 

CE VEI VEDEA

La DecorStyle, urmărim tendințele și inovațiile din industria tavanelor extensibile. Prin urmare, în showroom-ul nostru veți putea vedea, atinge și cunoaște mai detaliat soluțiile inovatoare.

 De asemenea, în sala noastră vom demonstra opțiuni moderne de iluminare pe care le instalăm împreună cu tavanele întinse. Aici puteți privi tavanul luminos, puteți aprecia originalitatea liniilor de lumină ascunse și deschise, puteți afla despre iluminarea șinelor, vă familiarizați cu o selecție de lămpi suspendate, încorporate , precum și candelabre de designer de la mărci de top.

O vizită la showroom este o oportunitate excelentă de a evalua tavanele întinse în direct, de a comunica cu experții, de a pune întrebări care vă interesează și de a obține răspunsuri clare la acestea. O atmosferă plăcută, ceai delicios, cafea, multe lucruri noi și interesante vă așteaptă în sală. Vino sa ne vizitezi. Suntem întotdeauna bucuroși să primim oaspeți.

Prin trimiterea datelor dvs. prin intermediul formularului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal
error: Content is protected !!

Lasa-ne numarul de telefon si te sunam inapoi