TAVAN EXTENSIBIL LUMINOS

  • Un tavan extensibil luminos este atât un tavan, cât și un corp de iluminat. Când este oprit, este o suprafață albă mată și, când este pornită, umple camera cu o lumină uniformă, strălucitoare și în același timp moale. COMPLET LUMINOS

  • Tavan complet luminos consumă 150 de wați pe metru pătrat. Flux luminos 6400 lumeni. Camera este la fel de luminoasă ca ziua afară pe vreme bună. Și din moment ce lumina cade din toate direcțiile, umbrele nu sunt practic formate. Controlul luminii se poate face atât cu o tastă simplă, cât și cu ajutorul unei telecomenzi sau a unui smartphone. Controlul luminozității poate fi setat. Luminarea poate ocupa întreaga zonă a camerei sau poate fi combinată cu celelalte tavanuri ale noastre.

  • Iluminare elegantă și de înaltă tehnologie pentru tavanele extensibile. Nu necesită utilizarea candelabrelor suplimentare și acționează ca iluminare principală. Merge bine cu diferite stiluri de interior!

BENEFICII:

  • dispersie uniformă a luminii cu unghi mare;

  • ieșire puternică a luminii;

  • capacitatea de a aplica imprimarea fotografiilor;

LUCRARILE NOASTRE

La DecorStyle, instalăm tavane luminoase și suntem capabili să implementăm cele mai complexe proiecte.

Tavanele extensbile luminoase sunt elegante, frumoase, originale. Acestea sunt potrivite pentru orice spații și camere.

Tehnicile moderne și cea mai recentă tehnologie oferă oportunități excelente pentru implementarea ideilor creative de design în domeniul iluminatului. Iar structura suspendată vă permite să ascundeți rapid și ușor defectele tavanului de bază și să obțineți o suprafață perfect netedă.


O pânză întinsă iluminată din interior poate servi ca sursă principală de lumină sau poate juca rolul iluminării decorative, de exemplu, noaptea, pentru o ușoară iluminare a camerei. Datorită iluminării ascunse, vă puteți îndepărta de designul tradițional și puteți crea ceva nou, original și estetic în casa dvs.


Vreți ca camera să fie iluminată de linii geometrice stricte care apar de nicăieri la clapeta unui comutator? Sau poate vă place o pânză pe care vor fi proiectate cerul înstelat, nori plutitori, o imagine sau un desen original? Astăzi toate acestea sunt mai mult decât posibile și accesibile.

Instalarea Tavanelor luminoase

Este mai bine să încredințați instalarea unui tavan extensibil către profesioniști. Într-adevăr, pentru a obține efectul dorit și rezultatul de înaltă calitate pentru mulți ani, este necesar un calcul clar și precis. DecorStyle angajează profesioniști cu experiență în domeniul lor, așa că suntem pregătiți să garantăm calitatea materialelor și rezultate excelente.

Tavanele luminoase necesită calcule corecte înainte de instalare. La urma urmei, după instalare, nimic nu poate fi schimbat.

Instalarea tavanelor ușoare începe cu instalarea de benzi LED pe stratul de bază. Benzi LED sunt instalate în funcție de natura viitoarelor iluminări. La cererea proprietarilor, tavanul extensibil poate avea iluminare ascunsă de-a lungul marginilor, poate fi iluminat parțial sau complet.

În munca noastră, folosim doar corpuri de iluminat de înaltă calitate, benzi și o nouă generație de materiale. Un astfel de set de măsuri vă permite să obțineți cele mai bune rezultate și să obțineți un tavan ideal: sigur, estetic, funcțional, gata să deservească proprietarii mulți ani.

DECORSTYLE - TAVANE LUMINOASE LA CHEIE

Tavanul luminos este o soluție interesantă, creativă și inovatoare pentru decorarea interioară. Prin urmare, dacă decideți să obțineți un tavan care vă va încânta pe dvs. și pe oaspeții dvs., atunci pentru această soluție eficientă, ne puteți contacta oricând la DecorStyle.

Puteți comanda instalarea tavanelor extensibile strălucitoare la cheie de la noi. Costul unei astfel de înregistrări depinde de mulți factori, dar în compania noastră, vă asigurăm, vă așteaptă cele mai accesibile prețuri.

TAVAN LUMINOS CA ILUMINARE PRINCIPALĂ

Decorarea tavanului și iluminatul din interior joacă un rol semnificativ. Și alegerea unuia sau a altui dispozitiv de iluminat uneori te duce doar într-un punct mort. Aș vrea să fiu atât frumoasă, cât și originală și să nu exagerez cu elemente. Și dacă aveți o astfel de dilemă – poate ar trebui să acordați atenție tipului modern de decor – Tavane Extensibile Luminoase.

Frumusețea unei astfel de acoperiri este că nu trebuie să vă dezvoltați creierul pentru alegerea elementelor de iluminat pentru cameră, deoarece un astfel de tavan în sine este o sursă de lumină puternică și eficientă. Pânza luminoasă fără elemente de lumină vizibilă arată superbă și este perfectă pentru crearea de interioare în stilul , modern, minimalist. De asemenea, iluminatul ascuns arată organic în combinație cu lămpile tradiționale sau un candelabru în soluții clasice.

INTERESAT ??

VĂ VOM SPUNE TOTUL DESPRE TAVANELE !

Lăsați-ne contactele pentru a va putea suna un consultant.

Prin trimiterea datelor dvs. prin intermediul formularului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal
error: Content is protected !!

Lasa-ne numarul de telefon si te sunam inapoi